Tag: Kashmiri

Çfarë këshillon kryeqendra e modës?

Si çdo sezon, javën e kaluar në Milano u zhvillua panairi UNICA, i cili është një panair i pëlhurave dhe i aksesorëve. Një ndër detajet më në trend këtë sezon janë padyshim stilet e Barok, …