Tag: Karficat

Kapëset e flokëve në modë

Karficat dhe kapëset e flokëve rikthehen edhe njëherë në modë. Këtë vjeshtë-dimër ato do të vijnë në forma të veçanta si lule apo flutura, me pupla, fjongo apo jo, të mëdha apo të vogla, …