Tag: karbohidratet

Vlera ushqyese e patates

Gjate viteve te suksesit te dietave me kalori te pakta, patatet dolen nga moda , nje fatkeqsi sepse patatet jane te pasura me vitamina B, C kalium, fiber, disa proteina dhe shume …