Tag: Kapelet

Koleksione i kapeleve vjeshtë – dimër

Kapelet, këtë sezon duhet të jenë patjetër pjesë e gardërobës tuaj. Stilistët më në zë propozojnë formën, kombinimet dhe ngjyrat e duhura për të qenë më në modë Blerje të zgjuar, do ta …