Tag: Kanella

Vaskat e dushit me lëndë bimore, jep bukuri

Një vaskë e bërë nga bimë si kanella, kamomili, trëndafili dhe disa bimë të tjera kanë dhënë rezultate të mira në kurimin e disa sëmundjeve të lëkurës. Persona me sëmundje lëkure, infeksione …

Kanella per humbje peshe

Eshte e njohur se mjalti dhe kanella (cimeti) sheron shume smundje.Sipas disa shkenctareve thuhet se edhe pse majlti eshte i embel,nese merret ne sasi te duhur si ilaq, nuk i demton as …