Tag: kanceri

Aspirina ul rrezikun nga kanceri

Një dozë e vogël aspirine në ditë, 75 miligramë, do të reduktonte kuotën e vdekjeve që vijnë nga kanceri. Një studim i kryer në Universitetin e Oksfordit dhe në qendra të tjera ka zbuluar …