Tag: kamomili

Vaskat e dushit me lëndë bimore, jep bukuri

Një vaskë e bërë nga bimë si kanella, kamomili, trëndafili dhe disa bimë të tjera kanë dhënë rezultate të mira në kurimin e disa sëmundjeve të lëkurës. Persona me sëmundje lëkure, infeksione …