Tag: Kamomil

Kamomili për zbutje dhe qetësim

Përveç që ndihmon për një gjumë të qetë, kamomila është e mirë edhe për një numër sëmundjesh që lidhen me çrregullime digjestive apo edhe probleme të lëkurës thotë Dr. Sara Stejsi. Përdorimi …