Tag: kalium forcon zemrën

Ushqimi me kalium forcon zemrën

Shkencëtarët italianë pohojnë se ushqimi i cili është i pasur me kalium, si perimet e gjelbra, banania dhe patatet, mund ta ulin rrezikun e sulmeve në tru si dhe sëmundjet e zemrës dhe enëve …