Tag: kafshimi thonjeve

Mos i kafshoni thonjtë

Është goxha e pasjellshme kur i kafshoni thonjtë në publik, por shumë më keq është që ashtu dëmtoni shëndetin, dhe atë në shumë mënyra. Shkaqet për kafshimin e thonjve apo arsyetimet për …