Tag: joshja

Joshja

Femra e parë, e cila e provoi joshjen ishte Eva. I mjaftoi vetëm një kokërr mollë për të joshur Adamin, por në atë kohë nuk kishte aspak konkurrencë. Ndërsa në jetën e përditshme duhet edhe …

Lojrat e joshjes

Shume meshkuj refuzojne t’i drejtohen nje femre, duke menduar se nuk i pershtaten atyre, ndoshta ngaqe i duket tipi i femres, qe nuk reagojne ndaj shenjave te ndryshme dhe ja se si krijohen …

Zbulo sekretet e tij

Kureshtja më e madhe për femrat është të dinë se çfarë mendon partneri i tyre gati në çdo moment. Ca gjëra kuptohen lehtësisht, por për disa të tjera ajo do të bënte gjithçka vetëm që të …

Parfumet per festa e 2010

Te dhurosh nje parfum eshte nje gje shume personale. Ne fakt te maresh nje shishe parfum dhurate eshte nje ide e mire per te zbuluar dhe per te gjetur ate qe preferoni. Per pushimet …

Joshje përmes buzëqeshjes

E qeshura është imazhi ynë…një burim socialiteti dhe erotizmi, elementi joshës dhe përballja me botën dhe të tjerët. Vec metaforës se e qeshura është kartvizita më e mirë, ka dicka më …