Tag: jogurti shkrin dhjamin

Dobësohuni me jogurt

Jogurti shpejt dhe lehtë shkrin shtresat e dhjamit, meqë përmban kalcium, prandaj është pije e preferuar në dieta. Dita pare – Mengjesi Jogurt pemësh me flluska – një gotë jogurti …