Tag: jo i dhimbshem

Depilimi me brisk

Depilimi me brisk eshte nje opsion shume praktik, por eshte e rendesishme te ndiqet ne nje menyre korrekte. Perdorimi: lamat e tij rreshqasin ne lekuren e njome dhe heqin qimet ne …