Tag: Jeta seksuale

Jeta seksuale në kalimin e viteve

Edhe pse duket e vështirë për t’u besuar, seksi përmirësohet ndjeshëm tek femrat që janë pranë procesit të menopauzës. Ato kanë më shumë përvojë, e dinë çfarë duhet të kërkojnë dhe janë të …