Tag: jeta është bërë interes

Martesa!Nje provimi i veshtire ne jete!

Çfarë tiparesh kërkojnë të rinjtë tanë te partneri.Kohët kanë ndryshuar: Po nuk pate pasuri, nuk je i bukur dhe nuk je i shkolluar, vështirë është ta gjesh fatin e jetës. Kjo, për arsye se …