Tag: Jeans

Jeans-at më të shtrenjta në botë!

Sigurisht se të gjithë ju jeni shfrytëzues të jeans-ave, e sidomos kur flasim për të rinjtë dhe të rejat. Të gjithë tentojnë të duken mirë duke blerë jeansa nga më të ndryshmet, pasi …

Jeans-et kundër dinjitetit njerëzor

Kur politika përzihet në çështjet e modës, ka diçka që vërtet nuk shkon. Mbulimi i flokëve, maskimi i fytyrës dhe formave të trupit: të gjitha këto detaje tregojnë qartë mungesën e lirisë …