Tag: irritimi

Për sy të bukur

Për të mbajtur sytë tuaj, larg irritimeve dhe skuqje, zëvendësoni pluhurat e syve, çdo 3 muaj. Edhe pse ato janë të ngjashëm me përbërjen e produkteve të tjerë, ato janë vazhdimisht në …