Tag: Irena Shtraza

A mjafton dashuria për t’u martuar

Mrekullinë e dashurisë e ndjejmë atëherë kur zgjimet e ditëve tona ëmbëlsohen me të njëjtin përqafim.Irena Shtraza, psikologe e familjes Dashuria romantike … ajo lind dhe më pas …