Tag: Intimo pranverore

Intimo pranverore

Intimo pranverore, me lule, plot ngjyra dhe sensuale. Kompletet intime te pranvere/vere 2011 luajne me romanticizmin e luleve dhe me sensualitetin e formave, per te qene gjithnje femerore, …