Tag: Instituti i Semundjeve Infektive

Sindroma e Samos

Sindroma e Samos eshte nje crregullim shume i cuditshem dhe unik qe prek kryesisht femrat dhe shkakton prirjen e ketyre individeve per te kryer marredhenie seksuale te pambrojtura me …