Tag: imazhi i yjeve

Frizura si shprehje e stilit

Frizura gjithsesi i kontribuon imazhit të yjeve të njohura dhe është faktor i rëndësishëm i stilit të tyre. Gjatë historisë, shumë yje të muzikës, përveç me zërin e tyre, kanë arritur …