Tag: imagjinata me realitetin

Dashuria permes internetit

Simpatia virtuale te pushton gjithnje e me shume. Duhet qe ta dini se me ke po flisni dhe duhet qe ta njoftosh bashkebiseduesin direkt per ta ditur se a perputhet imagjinata me realitetin. …