Tag: Hypnose Drama

Produktet për qerpikë

Rimelet me te mire te cilet japin efekt per qerpike fallso. Qe nga 1994 Helena Rubinstein propozoi rreshkitesin e rimelit, dhe ishte me te vertet nje trium, por edhe pse gjate viteve rimelet …