Tag: hundë

40 këshilla për të shkëlqyer

Si gjithnjë bëheni gati për të dalë dhe papritmas në hundë, mu në mes të saj paraqitet një shenjë në mes, ose ju prishet modeli i flokëve. 1. Lëkura problematike. Lëkurë e ngrehur, lehtë …