Tag: humbni 3 kg

Me dieten me rrush humbni 3 kg

Me anë të dietës me rrush, të cilën e ka përpiluar dr. Ana Bins, nutricionistja e njohur britanike, nuk do të hetoni se jeni në dietë, meqë pa mund dhe pa duruar urie, për një javë, do të …