Tag: humbje peshe

Kanella per humbje peshe

Eshte e njohur se mjalti dhe kanella (cimeti) sheron shume smundje.Sipas disa shkenctareve thuhet se edhe pse majlti eshte i embel,nese merret ne sasi te duhur si ilaq, nuk i demton as …