Tag: Hugo Boss

Hugo Boss, stilisti i nazistëve

Ndoshta nuk e dinit pse ju pëlqejnë uniformat e nazistëve, por fakti që janë stiluar prej Hugo Boss mund të jetë arsyeja. Boss është bërë pjesë e partisë Naziste në 1931, dy vjet pasi Hitler …

Disa nga parfumet më të mira në botë

Parfumi që dikur konsiderohej luks tashmë është bërë pjesë përbërëse e pandashme e çdo njeriu. Aroma të ndryshme dhe nga më të veçantat janë hedhur në treg nga kompani të ndryshme dhe kanë …