Tag: Hudhra

Mrekullitë e hudhrës

Hudhra ndikon pozitivisht në shëndetin e zemrës. Këtë pohon një studim i Emory University School në Atlanta, sipas të cilit hudhra është e kurë e mirë për muskujt e zemrës, sidomos pas një …

Dobite shendetesore te hudhres

Dobitë Shëndetësore Të Hudhrës (Hudhrat) shpesh raportohen dhe më të njohurat janë ato rreth rolit potencial të saj ndaj sëmundjes së zemrës dhe kancerit. Kësaj radhe do të flasim për …