Tag: Hormonet

Çka ndikon në tërheqjen seksuale

Cilët janë elementet që ndikojnë në tërheqjen seksuale mes njerëzve? A mjafton vetëkontrolli për të shmangur një kontakt shpirtëror apo fizik? Janë pikërisht hormonet ato që janë …

Femrat ‘sundohen’ nga hormonet

Nëse duhet besuar një studimi të ri, femrat janë rob të hormoneve. Të dhënat e studimit thonë se hormoni i stresit te femrat shkakton një ‘stuhi’ të vërtetë emocionale. Sipas të gjitha …

Tërheqja seksuale mes njerëzve

Cilët janë elementet që ndikojnë në tërheqjen seksuale mes njerëzve? A mjafton vetëkontrolli për të shmangur një kontakt shpirtëror apo fizik? Janë pikërisht hormonet ato që janë përgjegjëse …

Puçrrat e rinisë

Në moshën më të bukur, ato “prishin syrin”. Janë puçrrat e rinisë që në gjuhë shkencore quhen “acne juvenilis”. Për të tjerët paraqesin vetëm një problem estetik, por për vetë të rinjtë që i …

Si tu rezistoni tundimeve

Është shumë e rëndësishme të dominosh mbi seksin, urinë dhe zemërimin, sepse fiton sukses dhe gëzon një shëndet më të mirë. Por për t‘i arritur të gjitha këto nuk mjafton vetëm edukimi. Ja …