Tag: Homofobia

Homofobia nga homoseksualiteti

Homofobia është frika ose urrejtja ndaj homoseksualitetit dhe njerëzve homoseksualë. Fjala homofobi ndonjëherë përdoret për të përshkruar dikë që nuk e përfill sjelljen homoseksuale. …