Tag: HIV

Suksesi i vaksinës kundër HIV-it?

Ekspertët kryesorë kubanezë të bioteknologjisë kanë testuar me sukses në minj vaksinën e parë kundër sidës dhe tani janë të gatshëm të fillojnë testimin në masë më të vogël, por shumë më të …