Tag: Higjiena

Higjiena, si ka ndryshuar në shekuj

Të pastrosh dhe të pastrohesh duket një detyrë që Zoti na e ka caktuar të gjithëve. Ne qeniet njerëzore, që nga parahistoria, jemi mësuar të veprojmë për ta mbajtur pastër ambientin ku …

Puçrrat e rinisë

Në moshën më të bukur, ato “prishin syrin”. Janë puçrrat e rinisë që në gjuhë shkencore quhen “acne juvenilis”. Për të tjerët paraqesin vetëm një problem estetik, por për vetë të rinjtë që i …