Tag: Higjiena e gojës

Këshilla për higjienën e gojës

Keni frikë të buzëqeshni për shkak të njollave në dhëmbët tuaj? Ka disa mënyra natyrale për zbardhjen e dhëmbëve tuaj, që parandalojnë njollat dhe e mbajnë të freskët erën e gojës suaj. …

Higjiena e gojës

Duke i kushtuar vëmendje higjienës së gojës, para së gjithash të dhëmbëve dhe mishit të dhëmbëve, ju jo vetëm që do të keni një buzëqeshje të bukur, por edhe një shëndet të përgjithshëm …