Tag: Hidranti ndihmon

Lëkurën e yndyrshme

Disa këshilla praktike për të kthyer lëkurën tuaj në formën e duhur Njihet në shikim të parë: është elastike, i reziston mjaft mirë shenjave të kohës, por ka poret të zgjeruara dhe shpesh, …