Tag: Hepatiti B

Si mund të mbrohesh nga hepatiti B

Hepatiti B është një sëmundje inflamatore e mëlçisë, e cila mund të përhapet shumë lehtë. Jo pak, por të paktën 2 mijë persona diagnostikohen çdo vit me hepatitin B. Mënyra më e shpeshtë …

Hepatitet kronike

Viruset e hepatiteve A, B dhe C janë shumë të përhapur në të gjithë botën, duke përbërë një nga infeksionet më të shpeshta e të zakonshme. Pellgu mesdhetar është rajon ku kjo përhapje është …