Tag: Hepatiti A

Hepatitet kronike

Viruset e hepatiteve A, B dhe C janë shumë të përhapur në të gjithë botën, duke përbërë një nga infeksionet më të shpeshta e të zakonshme. Pellgu mesdhetar është rajon ku kjo përhapje është …