Tag: Heavy Metal

Grimi Heavy Metal

Grimohuni me ngjyre metalike, pasi qe ky stil është shumë në modë. Lëkura e njomë, vija të rënda metalike, dhe flokë të ngritura janë elementet kryesore për këtë pamje të fortë dhe seksi! …