Tag: Guçi

“Gucci” pranverë-verë 2011

Nëse pyesni çfarë të vishni këtë pranverë, atëherë ju propozojmë koleksionin “Gucci” për vitin 2011 si shembull. Shtrenjtë, ekskluzivisht, gjithçka është deri në perfeksion. Dihet që nuk …

Disa nga parfumet më të mira në botë

Parfumi që dikur konsiderohej luks tashmë është bërë pjesë përbërëse e pandashme e çdo njeriu. Aroma të ndryshme dhe nga më të veçantat janë hedhur në treg nga kompani të ndryshme dhe kanë …