Tag: Grindjet ne cift

Grindjet ne cift zgjasin jeten

Disa shkencetare te Universitetit Michigan (SHBA) kane zbuluar nga nje studim i gjate ne kohe: Kush grindet, jeton me gjate. Kush e ndan zemerimin, zhgenjimin dhe shqetesimin, jeton me gjate …