Tag: Grindavece

Grindavece, por me arsye

Gjashtë në shtatë femra ngrihen me humor të keq dhe të nevrikosura, në kohën që grindja mëngjesore është ‘cilësi’ e një në katër meshkuj. Mos u nxitoni të mendoni se, propozimi i mësipërm …