Tag: Grimohu me akull

Grimohu me akull gjate veres

Formula të freskëta dhe të tejdukshme i japin lëkurës më shumë refkese sesa tonalitet dhe ngjyra të përcaktuara. Sepse është verë. Dhe duhet freski. Pluhur magjik Magically Cool Liquid …