Tag: grimi

A jeni të varura nga Makeup-i?

Për shumë femra grimi është pjesë e rutinës së zakonshme ditore dhe vetëm mendimi që dikush do t’i shohë ato pa grim për to është i tmerrshëm”, thotë Sara Volverson nga “Superdrug”. …

Grimi për buzë

Nuk ka vajzë e cila nuk do të grimohet dhe të rregullohet me orë të tëra para pasqyrës. Përdorimi i toneve të ndryshme, ngjyrave dhe përshtatjet e tyre me stilin dhe rastin për të cilin …

Si mund të grimohemi

Femra që vendos të grimohet, duhet pasur kujdes se çfarë ngjyrash, apo, çfarë nuancash po përdor. Si mund të grimohesh, cili makijazh të rri më bukur, cili është më i përshtatshëm për …

Grimi në botën e punës

Ekzistojnë rregulla të cilat nuk duhet t’i harrojmë. Nuk është i njëjtë grimi për dalje të zakonshme dhe vikend, sikur grimi për shkuarje në zyrë. Shikoni këshillat kryesore për rregullim …

Të vërtetat mbi grimin

Përbërësit e veçantë kozmetik duhet të jenë të parrezikshëm dhe përshkrimi i tyre në etiketë duhet të jetë i vërtetë dhe jo mashtrues. Çdo vend ka autoritete përkatëse që merren me …