Tag: grimi syve

Një grim përfekt

Që të arrihet një grim perfekt dhe sharmant duhet të kien parasysh disa gjëra. Së pari mënyra e trukimit varet nga forma e fytyrës, kolori i flokëve dhe veshja. Pra, janë shumë detaje që …