Tag: grimi ideal

Për një grim ideal

Nxirrni në pah fytyrën ngjyrat vishnje dhe çiklamini… janë mijëra nuanca të ngjyrës së trëndafiltë, të cilat mund të përdoren gjatë të gjitha stinëve. Ngjyrat e buta u përshtaten edhe …