Tag: Grimi i tepërt

Çfarë thotë grimi për ju?

Grimi i tepërt Grimi i tepërt ka funksionin e maskës mbrojtëse. Femra e cila fshihet pas saj është fatkeqe. Në qoftë se femra zakonisht përdorë grim mesatar dhe papritmas fillon të përdorë …