Tag: grimi i persosur

Per grime te persosur

Megjithatë, në mënyrë që grimi të jetë i përsosur, është me rëndësi të dini se si ta përdorni peneli dhe ta përshtatni atë me stilin e grimit. Ne ju këshillojmë edhe cilat ngjyra t’i …