Tag: grim

Grim magjepsës për sytë

Këtë sezon, nuancat natyrale të grimit të fytyrës do të jenë dominuese. Po a ka më bukur se një lëkurë e përkryer e zbukuruar me një sy që lyhet me penel apo të cilit i vihen qerpikë …

Grim per Shen Valentin 2012

Mbremja e Shen Valentinit 2012 po afrohet dhe vajza te dashura nese deshironi te kaloni nje mbremje romantike, me klas dhe nje shikim me te vertet romantik duhet te beheni te …

Stilet e fundit të grimit

Nga të gjitha stinët, vetëm këto ditë të dimrit shfaqin një përzierje të ngjyrave të ngrohta, e tonet e reja për këtë stinë janë e kuqja e theksuar, vjollca, e arta, e zeza që e …