Tag: Grim i shpejte

Grim i shpejte gjate dites

Mjaft më me tenin e zbehtë të lëkurës: grimi me ngjyra të buta gjatë ditës, bën që fytyra juaj të duket më e freskët dhe më shkëlqyese dhe po aq e natyrshme. Pamje e butë për çdo ten: ngjyra …