Tag: Glamuri për trupi

Trendi më i ri tatuazhe sa më shumë

Trendi më i ri këtë verë, pos dekolteve të thella, shpinës së shpaluar dhe çeljeve të gjata, është të bëni samë shumë tatuazhe të përkohshme në trup. Pas pirsingut të popullarizuar, varianti …