Tag: gjumit

Oraret e gjumit dhe inteligjenca

Bota u takon atyre që çohen herët” dëgjojmë që thuhet shpesh. Por që të ngrihesh herët në mëngjes nuk duhet të flesh vonë në darkë. Por një studim i Satoshi Kanazawa dhe të kolegëve të tij …